Mehrdad Sadoughi

Algemene tandheelkunde

Mehrdad Sadoughi, een toegewijde en ervaren tandarts die deel uitmaakt van ons hartelijke team hier in Antwerpen. Mehrdad behaalde zijn diploma aan de VUB (Brussel) in 1993, een jaar voor zijn echtgenote en collega Ann.

Mehrdad heeft een rijke en diverse carrière achter de rug. Hij begon zijn professionele reis in Nederland waar hij van 1998 tot 2001 bij de Jeugdtandverzorging in Tilburg en Den Bosch werkte, en zich inzette voor de mondgezondheid van jongeren tot 18 jaar. In 2001 opende hij zijn eigen praktijk in Rotterdam, een avontuur dat hem waardevolle ervaring en voldoening bracht.

Nu, deeltijds in Antwerpen, brengt Mehrdad zijn uitgebreide kennis en vaardigheden in de praktijk om patiënten van alle leeftijden te behandelen. Hij heeft een passie voor preventieve zorg en streeft ernaar om elke patiënt een comfortabele en geruststellende ervaring te bieden. Met een vriendelijke en geduldige benadering die rust uitstraalt, zorgt Mehrdad ervoor dat elke patiënt zich op zijn gemak voelt tijdens elke afspraak.

Mehrdad is enthousiast om nieuwe patiënten te verwelkomen en met hen samen te werken aan een gezonde en stralende glimlach. Zijn deelname aan ons team verrijkt onze praktijk en biedt nieuwe en bestaande patiënten de mogelijkheid om van zijn deskundige zorg te profiteren.

Ann Peeters

Algemene tandheelkunde

Oprichter van onze gezellige tandartsenpraktijk in Antwerpen. Ann voltooide haar opleiding tot tandarts aan de VUB in 1994. Ze werkte vele jaren samen met Mehrdad in Rotterdam, voordat ze in 2015 besloot haar eigen praktijk te openen in het hart van Antwerpen.

De passie van Ann voor tandheelkunde is door de jaren heen alleen maar gegroeid. Ze streeft ernaar om elke patiënt een persoonlijke en geruststellende ervaring te bieden. Ann waardeert de langdurige relaties die ze heeft opgebouwd met haar patiënten.

Ann heeft momenteel een patiëntenstop om zich met hart en ziel te kunnen blijven inzetten voor de glimlach van haar reeds bestaande patiënten in onze praktijk. Haar vriendelijke en empathische benadering, gecombineerd met haar uitgebreide kennis en vaardigheden, maken van elk bezoek aan onze praktijk een aangename ervaring.